Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πιστοποίηση β΄ επιπέδου από τον ερχόμενο Δεκέμβριο



Γράφαμε στο προηγούμενο post ότι στο πλαίσιο της Πράξης του ΕΣΠΑ 2007-2013 «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» ξεκινά η δεύτερη περίοδος του προγράμματος επιμόρφωσης, αλλά οι επιμορφωτές που δούλεψαν στο πρόγραμμα της πρώτης περιόδου ακόμα δεν έχουν πληρωθεί (...) και εκκρεμεί και η πιστοποίηση όσων παρακολούθησαν αυτό το πρόγραμμα. Και να που έσκασαν τα πρώτα ενημερωτικά σημειώματα (χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, υπογραφές και τα λοιπά γραφει-οκρατικά - ας φυλαγόμαστε, λένε κάποιοι), σύμφωνα με τα οποία:
- Προβλέπεται τα προγράμματα πιστοποίησης β΄ επιπέδου, για όσους έχουν επαρκώς παρακολουθήσει τα τρία προηγούμενα προγράμματα των 96 ωρών, να ξεκινήσουν από 4-5 Δεκεμβρίου 2010 και να συνεχιστούν τα δυο επόμενα Σαββατοκύριακα στα κατά τόπους Κέντρα Πιστοποίησης (ΚεΠις). Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
- Προβλέπεται να πληρωθούν και οι επιμορφωτές της επιμορφωτικής περιόδου Φεβρουαρίου-Ιουνίου 2010 (δες εδώ: Εκκαθάριση αμοιβών 1ης περιόδου επιμόρφωσης). Το πότε όμως θα πληρωθούν οι αμοιβές …μας το κρατούν μυστικό, επί του παρόντος…Οψόμεθα.
Επικαιροποίηση 24-11-2010 Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πιστοποίηση β΄επιπέδου, που θα διεξαχθούν στις 4-5, 11-12, 18-19 Δεκεμβρίου 2010.Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) της Πράξης (http://b-epipedo2.cti.gr/mis, επιλογή «Διαχείριση Αιτήσεων Πιστοποίησης») με χρήση των κωδικών πρόσβασης που ήδη διαθέτουν οι εκπαιδευτικοί.Περισσότερα εδώ: http://b-epipedo2.cti.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=138:24112010-&catid=16:latestnews&Itemid=27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορεί να ενδιαφέρουν