Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Επιμορφωτές β΄επιπέδου στο +1

Σε παλαιότερο post σχολιάζαμε τη μη μοριοδότηση των επιμορφωτών β΄επιπέδου οι οποίοι ...δεν είχαν πιστοποίηση β΄επιπέδου (δες εδώ). Και να που το ΥΠΔΒΜ&Θ τους ξαναθυμήθηκε, και αποφάσισε ότι στα +2 μόρια της πιστοποίησης α΄επιπέδου, που (αναγκαστικά) έχουν, προσμετράται +1 μονάδα (δες εδώ).Και το οξύμωρο, στους υποψήφιους διευθυντές και σχολικούς συμβούλους των κλΠΕ 19-20 (πληροφορικής) προσμετράται (χαριστικά!) η μοριοδότηση α΄επιπέδου! Για γέλια...το "γελοίον" του πράγματος.

3 σχόλια:

GL είπε...

Όχι, φίλε Νίκο, καθόλου δε συμφωνώ με αυτά που γράφεις ...
H γνώση των νέων τεχνολογιών καθώς και των αγγλικών είναι ή όχι απαιτητά προσόντα, τα οποία τόσο οι καθηγητές Πληροφορικής όσο και των Αγγλικών κατά τεκμήριο διαθέτουν; Γιατί λοιπόν να μην τους προσμετρώνται; Τι σημαίνει δηλαδή ότι αποτελούν προσόντα διορισμού; Κάποτε στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε όλοι να ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και όχι κάποιοι να είναι πιο "ίσοι" από τους άλλους.
Χαιρετισμούς
Γιώργος Λιακέας

GL είπε...

Όχι μόνο Αγγλικών, ξένων γλωσσών ήθελα να πω...
Και πάλι χαιρετισμούς (και περισσότερη ... αντικειμενικότητα παρακαλώ!)
Γ.Λ.

N. είπε...

Καλώς το φίλο Γιώργο!Σωστά όσα λες, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποια παρανόηση συμβαίνει...Το γελοίον του πράγματος είναι ότι μοριοδοτεί τον πληροφορικό με +2 μόρια (το "χαριστικά!" είναι σκωπτικό...), ο οποίος είναι φύσει επιμορφωτής για όποιον πιστοποιημένο α΄επιπέδου και δίνει +1 μόριο σε πιστοποιημένο β΄επιπέδου, το οποίο οφείλει εκ των πραγμάτων και στους πληροφορικούς!

Μπορεί να ενδιαφέρουν